The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!


PLEASE CLICK HERE TO DONATE TO OUR SITE!!!!


Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!



Pagerank of tvmegasite.net

eXTReMe Tracker




Y&R UpdatesY&R TranscriptsY&R Cast ListShort RecapsY&R StoreCommunity
Y&R Best LinesY&R ArticlesY&R Q&AY&R AppearancesY&R PhotosY&R Fan Events
Y&R NewsY&R AnimationsY&R Fan ClubsY&R PredictionsY&R Top TenY&R Awards
Y&R BirthdaysY&R CharactersY&R Fan FictionY&R WallpaperY&R Family Trees
Y&R PuzzlesWrite to Y&RY&R HistoryY&R AutographsY&R PoemsY&R Twists
Y&R Trivia QuizzesY&R DVD's & TapesY&R PollsY&R LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
The Young and The Restless Trivia Quiz Pages

Y&R Trivia Quizzes


Quiz by Suzanne 7/4/12

1.  Who had an abortion and then went crazy?

a. Phyllis

b. Lauren

c. Ashley

d. Nikki

e. Victoria
 

2. Whose father went missing and then had permanent amnesia?

a. Victor

b. Paul

c. Jack

d. Deacon

e. Daniel
 

3. Who faked his death for many years?

a. Phillip

b. Jack

c. Cane

d. Murphy

e. Neil
 

4. Who owned a jazz club for a while?

a. Cane

b. Malcolm

c. Devon

d. Neil

e. Jack
 

5.  Who was kept in a cage by Sheila?

a. Paul

b. Victor

c. Jack

d. Nick

e. Daniel
 

6. Who was raped by Matt Clark?

a. Phyllis

b. Sharon

c. Nikki

d. Drucilla

e. Victoria
 

7. Who hasn't slept with Billy?

a. Sharon

b. Chloe

c. Victoria

d. Chelsea

e. Daisy
 

8. Who made Ashley think she was going crazy?

a. Deacon

b. Billy

c. Daniel

d. Adam

e. Victor
 

9.  Who grew up in an orphanage?

a. Malcolm

b. Jack

c. Victor

d. Daniel

e. Billy

f. Neil
 

10. Which character has not been in jail?

a.  Gloria

b. Avery

c. Nick

d. Victor

e. Michael


ANSWERS

  1. C
  2. B
  3. A
  4. D
  5. A
  6. B
  7. E
  8. D
  9. C
  10. B
     

Back to the Main Y&R Trivia Quiz Page

Back to the Main Y&R Page

Page updated 7/4/12

General HospitalDays of Our Lives
Young & RestlessBold & BeautifulMain Daytime


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity



testking braindumps motorbike jackets motorcycle apparel motorcycle clothing motorcycle gear motorcycle gloves motorcycle jacket motorcycle jackets motorcycle jackets for men